Even voorstellen


Mijn naam is Lisa Jiawan en ik ben trotse eigenaresse van katten- & hondentrimsalon Liam’s in Zwaag - Bangert & Oosterpolder. 

De liefde voor het trimmen begint op school, ik kreeg in het laatste jaar een studieblok met hondentoiletteren. Al gauw wilde ik daar meer van weten. Na het behalen van mijn MBO 3 diploma ben ik in juli 2009 begonnen als leerling-trimster, en ben ik in september 2009 gestart met de opleiding. In maart 2011 heb ik de opleiding Hondentoiletteren in Barneveld behaald. Na 9 jaar gewerkt te hebben als trimster bij een grote trimsalon is het tijd voor de volgende stap; mijn eigen onderneming. Op 2 januari 2019 ben ik hondentrimsalon Liam's gestart. 

De trimsalon staat in onze achtertuin en is makkelijk bereikbaar met de auto of fiets. In december 2019 is er een nieuw elektrisch bad geplaatst. In juni 2020 heb ik de staande tafel vervangen voor een elektrische tafel. De trimsalon is van alle gemakken voorzien.

In 2017 hebben wij onze eerste fokpoes aangeschaft en ben ik begonnen met de opleiding houders van dieren, asiel pension en kennel, in Barneveld. In 2018 heb ik dit behaald. Hierdoor ben ik een gediplomeerd fokker.