Tarieven trimsalon 

Katten was ik niet i.v.m. stress. Ik begin met nagels knippen, tijdens de behandeling proberen wij uw kat zo veel mogelijk gerust te stellen. Mijn collega houdt alle katten tijdens de trimbeurt vast. Door samen te werken, zijn de meeste katten rustiger en minder gestrest. 

 

Nagels knippen €7. Hond, kat, konijn, cavia

Het annuleren of wijzigen van uw afspraak is kosteloos binnen 48uur. Binnen 24uur annuleren of vergeten afspraken word het volledige trimbedrag in rekening gebracht! 

Honden. Omdat er zoveel verschillende rassen en vachtsoorten zijn, ook in een bepaald ras zijn er verschillen. Bijv. hoe vaak u de hond brengt maar ook hoe u hem/ haar zelf onderhoud! Of hij gecastreerd is en natuurlijk de verschillende modellen binnen één ras. Om deze verschillen werk ik niet met een vaste prijs, maar kijk ik echt naar uw hond. Voor een prijsindicatie kun je het contact formulier invullen.

Standaard zit het nagels knippen, oren schoonmaken, indien mogelijk tanden krabben, anaalklieren legen en natuurlijk kammen en wassen bij de behandeling inbegrepen.